Individuelle huse

De huse vi projekterer er meget forskellige. Vi designer husene efter kundens ønsker og rådgiver om de praktiske løsninger. Alt efter kundens pengepung laver vi også 3D visualisering for at kunden får et godt beslutningsgrundlag. 

Bygherrens idéskitse til planløsning i ny bolig

Bygherrens planløsning ramte plet - og hovedprincipper og tanker blev fastholdt. Sparring bygherre og rådgiver imellem førte frem til tekniske løsninger m.v. som bygherren ønskede sig. Der blev udarbejdet myndighedstegninger, projekttegninger m. detaljer til arbejdets udførelse.
Familien opnåede en åben og venlig / lys og indbydende bolig med en udsigt udover det sædvanlige.
Der blev bygget klogt i relation til vedligeholdelse - da der i stor grad blev bygget vedligeholdelsesfrit, så tiden kan bruges til at nyde naturen i fulde drag.

Kvist mod gårdsiden

Kvist i alrum med højt til loftet...

Kvist mod haven

Udsigt udover Engsøen i Grindsted...

3D Visualisering

3D Visualisering af huse der er skitseret for vore kunder. Alle huse er lavet individuelt og efter kundens ønsker. Der er pålagt overflader der viser et realistisk billede af husene før de er bygget. Samtidig er der mulighed for at ændre design og farvevalg. Metoden gør, at der hurtigere kan træffes et endeligt valg med hensyn til fremtoning og udseende.

3D Visualisering

Fotoserie af et konkret projekt ved Engsøparken i Grindsted.

 

Landvilla ved Engsøen i Grindsted.